СБУ викрила поплічника терористів у державному центрі радіочастот Краматорська

sbu zaruchniki

 
2 серпня ц.р. в рамках АТО Служба безпеки України припинила протиправну діяльність співробітника представництва Українського державного центру радіочастот у м. Краматорську, який, використовуючи спецапаратуру, незаконно моніторив радіоефір та передавав терористам дані про українські військові підрозділи.


Про це повідомляє прес-центр СБ України, передають «Конфлікти і закони».

Громадянин України, мешканець Краматорська «К» збирав розвідувальну інформацію за завданням представника терористичної організації так званої «ДНР» на прізвисько «Нос». Для цього він здійснював контроль радіочастот, на яких працюють українські військові.

Незаконно зібрані відомості про сили і засоби Збройних Сил України «К» передавав терористу «Носу» через мобільний зв'язок та мережу Інтернет.

Стосовно зловмисника проводяться оперативно-слідчі заходи.



Коментарі

  +0 #1 ПРОНЯ 5 авг. 2014 г., 12:16:03
посадить в тюрьму за измену родине во время войны посадить к ребятам что долго сидят и нуждаются в женщинах и пуст его мониторят на всех частотах чтоб знал как своих под смерь подставлять

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.