​Тимошенко розповіла про корупційні оборудки Порошенка з газотранспортною системою

Про участь президента у корупційних схемах у газотранспортній системі України сьогодні у Верховній Раді розповіла лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко: «Шановні колеги, я хочу звернути вашу увагу, що у Президента та його оточення вже чемоданний настрій, і саме тому вони хочуть піти від влади, прихопивши із собою все, що, вони вважають, непотрібно українському народові.


І тому я звертаю увагу всіх колег в парламенті, що зараз іде достатньо динамічна підготовка до приватизації в тіньовій сфері газотранспортної системи України. Хочуть продати, ну, трошки менше 50 відсотків, причому за 7 мільярдів доларів, що просто, ну, в сотні разів менше, ніж це коштує. І саме тому я хочу звернути вашу увагу на те, що така власність, як газотранспортна система, мусить залишатися в державній власності. Її вартість, якщо рахувати побудову газотранспортної системи з нуля, приблизно 300 мільярдів доларів. Продати за 7 майже половину – це означає провести корупційну оборудку на очах у всього суспільства.

Саме тому ми пропонуємо негайно проголосувати законопроект 8107, який внесений до парламенту, який забороняє будь-які маніпуляції з газотранспортною системою. Якщо це відбудеться, я попереджаю всіх, хто в це вкладе гроші або буде приймати участь в цій масштабній корупції, що новий Президент України поверне, так само як «Криворіжсталь», поверне державі газотранспортну систему і ніхто нікому не буде повертати ті гроші, які з офшорів будуть заведені для тіньової приватизації ГТС.

Я хочуть також попередити Петра Олексійовича Порошенка, ми дуже точно знаємо, що його офшори, афілійовані з ним, задіяні в цій оборудці і він стоїть за цими махінаціями. Я прошу його зупинитися і більше не використовувати свої корупційні плани проти України. Хай він вже через 6 місяців спокійно іде.

Те ж саме стосується проекту бюджету України на 2019 рік – це бюджет повної стагнації, це бюджет бідності, бюджет руйнації подальшої України і це бюджет централізації ресурсів замість децентралізації. Ми дали пропозиції, наша команда, які ставлять на місце політику з заробітною платою і пенсією людей, ставлять на місце тарифну політику, закривають всі офшорні сфери, які впливають на бюджет, і ми вважаємо, що якщо уряд і Президент приймуть наші пропозиції до бюджету на 2019 рік, ми зможемо зупинити падіння економіки України і зупинити ту жахливу бідність, яка сталась сьогодні…

Я хочу нагадати вам, що, за оцінками інформаційних агенцій світу, Україна потрапляє в десятку найбідніших країн світу, і цей бюджет закріплює це становище. Крім того, там закладені такі речі, які боргову яму роблять просто вже для країни недопустимою. Треба все це міняти. І чим швидше, тим краще».

Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.