Через відсутність правосуддя заблоковано підписання угоди про асоціацію України з Євросоюзом

kozhemyakn

 
За час, коли Верховна рада не працювала, в Україні відбулося декілька резонансних подій, які мають пряме відношення до подальшого розвитку нашої держави.


Про це заявив голова фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрій Кожем’якін під час Погоджувальної ради, повідомляє byut.com.ua.

«Перш за все, це відмова в задоволенні Вищим спеціалізованим судом України касаційної скарги Юлії Тимошенко», - сказав він.

За словами Кожем’якіна, таке рішення остаточно підтвердило, що правосуддя в Україні замовне, керується з Банкової і повністю перетворилося на інститут репресій та інструмент боротьби з опозиційними лідерами».

«Але окрім внутрішньої проблеми правосуддя воно переросло в серйозну міжнародну проблему. Саме через відсутність незалежної судової гілки влади фактично заблоковано підписання угоди про асоціацію України з Євросоюзом», - наголосив голова фракції.

Він також зазначив, що ще до розгляду самої скарги були маніпуляції з термінами розгляду.

«Все це робилося для того, щоб максимально затягнути терміни розгляду так званої газової справи Юлії Тимошенко у Європейському суді з прав людини», - сказав Андрій Кожем’якін. Він вислови переконання, що рішення Євросуду буде єдиним можливим – це повне виправдання Юлії Тимошенко.



Коментарі

  +1 #1 larik 3 сент. 2012 г., 20:08:26
Украина превратилась в анклав бандитизма и коррупции в центре Европы. Такого еще никогда не было. Янык в полной изоляции, но продолжает вешать лапшу на уши тупому народу. Если рыго - аналы опять обманным путём прорвутся к власти, Украине - ХАНА!
  +1 #2 Слава 3 сент. 2012 г., 20:08:30
ЗЕКа Геть!
  +1 #3 Юрист 3 сент. 2012 г., 20:12:06
Джерелом відсутності правосуддя є українське неправове законодавство. Зверніть увагу, українське законодавство не передбачає дію принципу взаємної відповідальності влади (держави, органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів і суду) і особи. Ще зверніть увагу на те, що українське законодавство є дефективним, тобто правові норми нормативно-правових актів не містять санкцій за порушення диспозицій там де її порушують представники влади. Просте запитання, чи несе відповідальність суддя перед особою за порушення норм процесуального закону? Звісно ні. Отже, до тих пір, поки в Україні буде діяти таке законодавство нічого не зміниться.
  -1 #4 Владік Шарієнко 3 сент. 2012 г., 20:12:41
Я чогось вважав, що Європейський суд не займається виправдовуванням чи звинуваченням тих, хто до нього звертається. Цей суд лише засвядчує порушення прав осіб з позицій європейського законодавства і зобов'язує державу-порушницю усунути виявлені порушення і компенсувати страждання "репресованим" особам.
То чого ж Кожемякін бреше, говорячи про виправлання Тимошенчихи?
  -1 #5 55 3 сент. 2012 г., 20:13:33
Ну, раз у нас так все плохо и со свободой слова и с десократией и президент у нас людоед и диктатор, как говорит так называемая "оппозиция", то чего терпеть и в зубы заглядывать этой самой "оппозиции"? Раз им дают говорить что угодно, где угодно и на кого угодно и не нести за это никакой ответственности, а они все равно говорят, что их прессуют и в стране диктатура, то чего бояться, хуже уже не будет - нужно показать этим оппозиционным говорунам, что такое диктатура, ведь все равно говорят, что она есть. То раз говорят, что она у нас есть, значит она для них должна, обязана быть, чтобы им жизнь медом не казалась и чтобы вместо пустой болтовни занимались спасением своих задниц, бизнеса и бабла. Тогда им не до пустоплетства будет и тогда их отсюда всех смоет как волной - все подадуться в "политические" бега. А что поменяется? Да тише в стране будет, спокойнее и стаильней. А бочку катить запад будет, так он и сейчас катит, так хоть будем знать, что катит не зря, не то, что сейчас.
  +1 #6 12321 3 сент. 2012 г., 20:15:49
Ганьба бандi Януковича! Банду геть!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.