​У Лудзі арештували українця, який в одному з гостелів зарізав співвітчизника

У місті Лудзь на три місяці заарештували 42-річного громадянина України, підозрюваного у вбивстві 24-річного співвітчизника. Смертельне ножове поранення молодий чоловік отримав минулої п’ятниці під час застілля в одному з гостелів міста, повідомляє Польське радіо.


Речник Окружної прокуратури в Лудзі Кшиштоф Копаня сказав, що суд арештував у вівторок на три місяці 42-річного громадянина України, якому прокуратура у Лудзі висунула обвинувачення у вбивстві 24-річного чоловіка, також громадянина України. Жертва та його можливий вбивця знали один одного тільки з вигляду.

Під час допиту 42-річний чоловік зізнався, що завдав удар ножем загиблому. Він додав, що не пам’ятає подробиць інциденту.

Трагічна подія трапилася у п’ятницю ввечері, під час застілля в одному з лудзьких гостелів. Слідчі з’ясували, що 42-річний українець вдарив ножем свого молодшого земляка, якого, попри надання першої допомоги, не вдалося врятувати.

За словами поліції, у зловмисника в організмі виявлено понад проміле алкоголю.

Нагадаємо, нещодавно стали відомі подробиці жорстокого вбивства у Люблінському воєводстві двох громадян України, яких зарізав інший українець, попередньо обікравши їх. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Фото pixabay.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.