​Голова Бюро нацбезпеки Польщі назвав правильним кроком те, що Іран зізнався у збитті українського літака

Те, що Іран зізнався у збитті пасажирського літака українських авіаліній МАУ, було єдиним правильним кроком, - вважає голова Бюро національної безпеки Польщі Павел Сольох. «Ми хочемо сприймати це як сигнал доброї волі з боку Ірану. Побачимо, як Тегеран співпрацюватиме під час слідства та визначення докладних деталей цієї трагедіії. Це єдиний можливий добрий рух в цій трагічній ситуації, яка сталася», - цитує слова очільника Бюро Польське радіо.


«Причиною катастрофи українського літака стала «людська помилка», допущена в кризовий період через «авантюризм» США. Наші глибокі співчуття і вибачення нашому народові, сім'ям всіх жертв і іншим постраждалим країнам», - написав на своїй сторінці в Twitter глава МЗС Ірану Джавад Заріф.

Нагадаємо, у катастрофі українського «Боїнга», яка сталася 8 січня неподалік летовища в Тегерані, загинуло 176 осіб, утому числі 11 громадян України.

Уламки літака української авіаліній МАУ. Фото ЕРА



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.