Кримським татарам Аксьонов заборонив публічно сумувати

zapret skorbet

 
За ігнорування указу про заборону проведення масових заходів кримським татарам загрожують каральними заходами. Про це заявила прес-секретар виконуючого обов'язки глави Криму Катерина Полончук, пише е-Крим, повідомляють «Конфлікти і закони».


За словами Полончук, кримським татарам запропонували не влаштовувати мітинг у Сімферополі до річниці депортації.

«Що стосується масового мітингу (кримських татар на площі Леніна в Сімферополі), відповідно, він же підпадає під цей указ, тому він проводитися не буде. Якщо у представників депортованих народів є бажання шановувати, я так думаю, що воно є, це скорботна дата, вони можуть у колі своєї родини якимось чином проводити релігійні заходи, або заходи іншого характеру. Але все, що стосується масових заходів - це заборонено», - заявила Полончук.

Вона заявила, що в разі ігнорування указу і проведення мітингу до учасників заходу будуть застосовані «певні заходи згідно з російським законодавством».

Як повідомляють «Крим.Коментарі», сьогодні на офіційній сторінці кримського «уряду» у Фейсбуці опублікували «Указ Про обмеження у проведенні масових заходів у зв'язку з подіями на південному сході України», який підписав прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов. Згідно «указу» заборона вводиться до 6 червня 2014 року.

У зв'язку з цим, органам влади та закладам культури доручено скасувати заплановані масові заходи.



Коментарі

  -1 #1 кароча 16 мая 2014 г., 12:47:31
татары- укоренившиеся пришельцы, ряшки оккупанты. а оккупанты должны быть отстреляны.
  +1 #2 КРЫМЧАНИН 16 мая 2014 г., 13:03:38
Федеральный закон «О собраниях, митингах демонстрациях, шествиях и пикетированиях» от 19 июня 2004 года № 54-ФЗ
Статья 8. Места проведения публичного мероприятия
1. Публичное мероприятие может проводиться в любых пригодных для целей данного мероприятия местах в случае, если его проведение не создает угрозы обрушения зданий и сооружений или иной угрозы безопасности участников данного публичного мероприятия. Условия запрета или ограничения проведения публичного мероприятия в отдельных местах могут быть конкретизированы федеральными законами.
2.2. В целях защиты прав и свобод человека и гражданина, обеспечения законности, правопорядка, общественной безопасности законом :D субъекта Российской Федерации дополнительно определяются места, в которых запрещается проведение собраний, митингов, шествий, демонстраций,
ЗНАЧИТ - ТОЛЬКО ЗАКОНОМ (А НЕ УКАЗОМ И.О. ГЛАВЫ) МОЖЕТ БЫТЬ ВВЕДЕН ЗАПРЕТ! А ЗА ПРЕВЫШЕНИЕ ПОЛНОМОЧИЙ ЕСТЬ СТАТЬЯ В УКРФ! :lol:
  +0 #3 крымская фиалка 16 мая 2014 г., 16:13:56
Меджлис решил грустить в своих углах,Джемилев не приедет- никто ответственность брать на себя не хочет. Крымчане,что вы наделали?
Почему все так легко сливаются? Да не получится отсидеться. Все мы выйдем. Но чем дольше будем ждать,тем больше будет жертв.
Кстати, я украинка,и то потрясена. А что татары проглотят?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.