Нездужання Клінтон перелякало США. Ходять чутки, що її замінять

klinton samopochuttya

 
Дональд Трамп пройшов медогляд і незабаром оприлюднить його дані. Про це кандидат у президенти США від Республіканської партії заявив в інтерв'ю каналу Fox News, коментуючи стан здоров'я Гілларі Клінтон, якій у неділю 11-го стало погано на церемонії вшанування пам'яті жертв теракту у Нью-Йорку 2001-го року.


Про це повідомляє Голос Америки, передають «Конфлікти і закони».

Про випадок із Клінтон громадськість дізналась із відео очевидця. На ньому видно Клінтон в оточенні асистентів та охорони біля авто. При цьому схоже, що Клінтон була нездатна триматись на ногах самостійно. Вона стояла спершись спиною на стовп огорожі, її голова була відкинута назад, а асистентка міцно тримала її під руку. За кілька секунд вона змогла увійти до автівки лише з допомогою інших.


З місця церемонії Клінтон відбула до квартири своєї доньки. Штаб Клінтон лише через годину прокоментував подію. Повідомляється, що причиною поганого самопочуття кандидата у президенти стала пневмонія. За кілька годин після події Клінтон вийшла до журналістів та заявила, що почувається добре.

Безпосередньо після випадку відомий американський телевізійний журналіст Девід Шустер заявив, з посиланням на джерела у Демократичній партії США, що там готові до проведення позапланової зустрічі та розгляду питання заміни Клінтон на виборах.

При цьому джерела Шустера уточнили, за його словами, що рішення про зняття з виборів буде у компетенції виключно самої Клінтон.

Тема здоров'я кандидатки у президенти від демократів тривалий час була табу для поважних ЗМІ. Втім після випадку в неділю у впливовому виданні The Washington Post вийшов матеріал із тезою, що тема самопочуття та здоров'я кандидатів більше не може лишатись маргінальною.

У штабі Клінтон між тим повідомили, що вона "іде на поправку", але сьогодні залишиться вдома. При цьому кандидатка телефоном поспілкується з учасниками запланованого в Сан-Франциско фандрейзера її кампанії.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.