​У Польщі на Мазовші дозвіл на працю для іноземців видають вже упродовж дня

Майже 38% усіх дозволів для іноземців на перебування або працю у Польщі видають у Мазовєцькому воєводстві. Упродовж місяця зацікавлені особи можуть користуватися скороченою, одноденною процедурою. На думку працедавців, це велике спрощення та крок у правильному напрямку, повідомляє «Польське радіо».


Досі від моменту подання заяви для отримання документу мав минути місяць, а у складніших випадках – навіть два. Нині, як запевняє заступник воєводи Артур Стандович, все відбувається швидко, ефективно та без зайвих формальностей.

У радомському представництві Мазовєцького воєводського управління встановлено, що у липні іноземцями буде видано приблизно 400 дозволів на роботу. Однак їх є більше.

Аби отримати дозвіл протягом одного дня, потрібно подати пакет необхідних документів. Особисте подання заяви у представництві можливе виключно після попереднього встановлення терміну зустрічі, - пояснює віце-воєвода Артур Стандович. Потрібно відправити електронний лист на адресу: [email protected].

Минулоріч по всій Польщі іноземцям було видано приблизно 127 тисяч дозволів на роботу. Упродовж першого кварталу цього року тільки у Мазовєцькому воєводстві – 25 тисяч. Найчастіше іноземці працюють у садових господарствах, водіями, помічниками на будові або опікунами літніх людей.

Фото pixabay.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.