​Гетманцев повертає ПДВ фірмам зрадників України


У ЗМІ продовжують виходити викривальні матеріали про діяльність російської агентурної мережі, чиї співробітники не просто працюють у всіх під носом, а ще й обіймають топові посади у Верховній Раді, керують фіскальними органами та мають прямий доступ до найсекретніших державних сфер.

Данило Гетманцев – один із найбільш очевидних представників цієї мережі. Голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики давно відомий своїми зв’язками зі зрадником України Володимиром Сівковичем.

Навіть попри втечу, вони досі співпрацюють, а компаніям зрадника не просто не блокуються податкові накладні згідно «геніальної» ідеї руйнівника українського бізнесу Гетманцева. Навпаки – конторам Сівковича активно повертають ПДВ.

Більше того, Сівкович на постійній основі отримує бюджетні кошти. При цьому структура та специфіка їхнього бізнесу чітко свідчить про те, що «скубати гусаків» – не єдина мета. Бізнес Сівковича в Україні орієнтований на саботаж та шпигунство в інтересах країни-агресора.

Служба безпеки України офіційно повідомила про викриття 15 компаній, які працюють на Сівковича. Зокрема, його компанії займались постачанням авто українським правоохоронцям.

Цим бізнесом особисто опікується його син Олександр та невістка через компанію «Арма Моторс», яка також є офіційним дилером бренду Renault. Ця компанія лише у 2021 році продала автомобілів в Україні на суму 1,3 мільярда гривень, ставши найбільшим продавцем марки Renault у нашій державі.

За часів януковича найбільшим партнером фірми були саме силові структури. Коли Сівкович обіймав посаду заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони, «Арма Моторс» отримала держзамовлення від МВС на 242 службові машини. Але прикол у тому, що навіть після Революції гідності і втечі Сівковича до росії у 2015 році те саме міністерство придбало у тієї ж фірми майже 300 автівок.

Також відомо про ще один бізнес зрадника – бізнес-центр «Лук'янівський». Той самий, що знаходиться на території стратегічного підприємства заводу «Артем» і має з ним однакову юридичну адресу. Нагадаємо, на цьому заводі виготовляються ракети «Нептун» та «Вільха», виробництво яких ретельно саботували роками.

Журналісти зазначають, що практично всі компанії Сівковича демонструють напрочуд дивну любов до державних тендерів оборонних відомств. Від постачання відеокамер на стратегічне державне підприємство Укрзалізниця до модемів для СБУ та авто для правоохоронців.

А тепер найцікавіше. Гетманцев як людина, яка безпосередньо керує податковою, може легко ініціювати перевірку законності відшкодування ПДВ фірмам Сівковича, які лише протягом 2021-2022 років отримали від України майже 45 мільйонів грн. І це не враховуючи його прямого заробітку на державних тендерах.

Отже, черговий раз виникає питання, чому для простого бізнесу діє вибірковий принцип блокування податкових накладних у той час, як для зрадників України навпаки – діють спеціальні умови. Питання риторичне.

Страсті, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ спільноти Страсті



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.