Прокуратура закликає усіх громадян, які постраждали у центрі Києва 18-20 лютого, якомога швидше звернутися до слідчого органу

prok riev new

 
Прокуратура столиці просить усіх громадян, в тому числі журналістів, які постраждали від неправомірних дій співробітників міліції під час зіткнень, що сталися на вулицях Грушевського, Інститутській, Банковій та Майдані Незалежності 18-20 лютого, звернутися до слідчих прокуратури для визнання їх потерпілими та допиту в якості постраждалих.


Аби уникнути бюрократичної тяганини, продемонструвати відкритість та якнайшвидше розкрити резонансну справу слідчі прокуратури надали свої контактні дані. Громадяни можуть звернутись до слідчого управління прокуратури м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Горького (Антоновича), 114, до слідчого в особливо важливих справах Рибки Геннадія Івановича (м.т. 096-146-96-01) або до старшого слідчого Трубнікова Льва Леонідовича (м.т. 050-593-30-76).

«Наразі до прокуратури вже звернулося 30 постраждалих. Ми готові приймати людей і в суботу, і в неділю. Телефонуйте у будь-який час. Ми прагнемо якнайшвидше розкрити цей резонансний злочин», - зазначив слідчий в особливо важливих справах Геннадій Рибка.

Слідчий також наголосив, що багато людей, яких доставляли до лікарень 18-20 лютого, вказували невірні дані, побоюючись кримінальної відповідальності. Прокуратура намагається встановити цих осіб.

«Десятеро постраждалих вказали неправильне місце проживання, дехто назвав лише своє ім’я та дату народження без зазначення адреси. Ми, звичайно, могли б знайти їх через працівників міліції, але це потребує часу, якого в нас немає», - додав Г.Рибка.

Перелік осіб, які надали неповні або недостовірні анкетні дані:
- Фізик Валерій Петрович, 1976 року народження;
- Кирилюк Роман Володимирович, 1971 року народження;
- Вадиш Роман Данилович, 1951 року народження;
- Грицишин Анатолій Григорович 1970 року народження;
- Гейсеровський Ігор Васильович, 1981 року народження;
- Ковальов Антон Володимирович, 1974 року народження;
- Голодюк Володимир Сергійович, 1989 року народження;
- Братах Володимир Васильович, 1994 року народження;
- Фаян Олександр Миколайович;
- Сурін Ігор Євгенович;
- Більчук Тарас Миколайович;
- Корнейчук Сергій Григорович;
- Тарасенко Сергій Миколайович, 1971 року народження;
- Глущенко Володимир Миколайович, 1991 року народження;
- Піпа Олександр Вікторович, 1974 року народження;
- Богунов Володимир Іванович, 1967 року народження;
- Морозов Анатолій Олександрович, 1985 року народження;
- Городничук Анатолій Васильович, 1962 року народження;
- Бутенко Віталій Олександрович, 1982 року народження;
- Савенюк Євгеній Леонідович, 1974 року народження;
- Назаров Олександр Миколайович, 1986 року народження;
- Озерчук Микола Михайлович, 1953 року народження;
- Яловенко Сергій Володимирович, 1971 року народження.

Прес-служба прокуратури міста Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.