​У США розглядають посилення санкцій проти режиму путіна

росія становить загрозу для національної безпеки США з багатьох причин. На цьому наголосила Маніша Сінгх, високопосадовець Держдепу США в своїх свідченнях перед Комітетом закордонних справ Палати представників США під час слухань 13 вересня, передає «Голос Америки».


Адміністрація Трампа запровадила санкції проти 229 осіб та організацій за їх участь в російській зловмисній діяльності. Зокрема, 136 з них було введено в рамках санкцій, пов'язаних з ситуацією в Україні, повідомила посадовець.

За оцінками Державного Департаменту, в результаті санкцій уряд росії втратив десятки мільярдів доларів. Санкції також мали вплив на державні галузі і стали фактором охолодження російської економіки, зауважує посадовець.

«Ми ввели санкції проти низки провідних компаній росії, включаючи «рособоронекспорт» – основну російську компанію, що торгує зброєю, «євросибенерго» – одну з найбільших компаній в сфері енергетики росії та «сургутнефтегаз» – найбільшу російську нафтову компанію. Ми також спрямували дії проти деяких найближчих союзників путіна, а також очільників державних банків та енергетичних компаній».

«Компанії по всьому світові дистанціювались від осіб та організацій, проти яких було запроваджено санкції і ще більше посилило фінансовий тиск на ключові галузі російської економіки та тих, хто підтримував деструктивні дії кремля. Режим путіна зараз несе справжні витрати і ці витрати зростатимуть, доки він не припинить агресію», - наголосила Сінгх.

Сінгх підкреслила, що Вашингтон притримується своїх планів запровадити «дуже жорсткі» санкції проти росії в листопаді, якщо росія не продемонструє виконання міжнародного права з хімічної зброї.

Конгресмен Ед Ройс наголосив: «ми не можемо очікувати, що путін і його корумповані прибічники змінять свою поведінку в Сирії, Україні та деінде, доки ми не доведемо, що можемо притягти його до відповідальності», - сказав конгресмен Ед Ройс, повідомляє Reuters.

Він також закликав до запровадження «вторинних санкцій» проти тих, хто провадить масштабний бізнес з російськими компаніями, або установами, проти яких запроваджені санкції.

Член Комітету Палати представників з закордонних справ, конгресмен-демократ Еліот Енґель закликав Конгрес робити більше.

Законодавці, що представляють обидві партії, внесли щонайменше вісім законопроектів протягом останніх місяців в сфері санкційної політики.

Ед Ройс. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.