​Американці з нетерпінням чекають на публічний виступ спецпрокурора Мюллера

Спеціальний прокурор Роберт Мюллер, який розслідував російське втручання в американські вибори та можливі зв’язки кампанії Трампа з росіянами, 15 травня може з’явитися на відкритих слуханнях в Конгресі. Про це в ефірі телеканалу Фокс заявив голова юридичного комітету Палати представників Девид Сісілін, повідомляє «Голос Америки».


Хоча розслідування Мюллера залишається в центрі політичного життя США із травня 2017 року, це стане першою нагодою для конгресменів та американців почути про нього безпосередньо від спецпрокурора.

На слуханнях у середу деякі із сенаторів поставили під сумнів вірність висновків Мін'юсту США щодо доповіді незалежного прокурора Мюллера про російське втручання у вибори та трактування звіту міністром юстиції Вільямом Барром.

Звіт Мюллера зазначає, що слідчі не знайшли достатніх доказів змови кампанії Трампа із росіянами, але з огляду на встановлені факти не можуть повністю відкинути можливість перешкоджання президентом правосуддю.

Роберт Мюллер. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.