​Війна у Карабасі - це репетиція наступного етапу війни на Донбасі

Головне значення війни в Карабасі для нас – у тому, що це репетиція наступного етапу війни з росіянами на Донбасі.


З Азербайджаном в України є унікальна подібність – це дві країни на планеті, котрі свого часу зробили таку потужну ставку на турецьке озброєння. (До речі, рішення неоднозначне).

Ключові засоби та озброєння сучасної війни (це ударні безпілотники Байрактар та радіозв’язок Аселсан) у нас з азербайджанцями турецькі.

Ну і вся інша «начинка» війни, починаючи від автоматів і закінчуючи системами залпового вогню та крупнокаліберною артилерією – теж подібні до того, що є на нашому Сході.

Тому зараз іде тестування, наскільки росіяни зможуть цим технічним рішенням щось протиставити.

По-друге, ми знаходимося на одній вісі у поставках нафти зокрема, і економічного контексту взагалі. Як будуть реагувати росія, Туреччина, Німеччина, США, чи будуть застосовувати санкції і які саме – уважно слідкуємо, за нами буде дуже подібне.

Igor Lutsenko, facebook.com

Обстріли у Карабасі. Фото з відеоролика на сторінці ФБ Igor Lutsenko



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.