​Єрмак мріє і готує захоплення влади?


За час президентства Зеленського офіційно повідомлялось про певну кількість замахів на життя Зеленського. Вперше про замах на Зеленського українці почули у 20 році, коли мешканець Івано-Франківщини повідомив, що готує замах на Зеленського в Гуті. За що і отримав термін. Але це — єдина інформація про розслідування одного з замахів.

Починаючи з вересня 2021 року, коли, за офіційною версією, було влаштовано замах на Шефіра, (але так і донині ніхто не повідомив про результати розслідування), теж ходили чутки, а після 24.02.22 повідомлялось, що з початком широкомасштабної війни російські спецслужби 12 разів намагалися вчинити замах на Зеленського.

Аж враз декілька днів тому виходить стаття у виданні Politico, в якій підняли питання відносно передавання влади, якщо з Зеленським щось станеться. І постало питання: а навіщо видання піднімає це питання і в такому ракурсі, наче Зеленський — монарх, а тому потрібно визначитись, хто ж успадкує престол?

Ті, хто готував статтю для Politico, не можуть не знати два фактори. Перший: в Україні президент вже зникав (тікав) і це не призвело до проблем управління. Другий: у кожній країні законодавчо передбачено передачу влади внаслідок смерті якоїсь відповідальної персони. В Україні це — 112 стаття Конституції України, згідно якої виконувати обов’язки президента у разі дострокового припинення ним своїх повноважень повинен голова Верховної Ради.

Однак у статті, яка, загалом, ні про що, читачам доносять інформацію, що в разі смерті чи зникнення Зеленського, Конституції України (як це робиться, загалом, при Зеленському) дотримуватись не потрібно, бо, бачте, у голови ВР Руслана Стефанчука всього 40% рейтингу. А тому буде колективний уряд, до якого увійдуть особи, яких ніхто, ніколи і нікуди не обирав з українців, зате котрих любить ФСБ росії.

Стаття у виданні Politico повідомляє читачам (у тому числі і українцям), що, у разі катастрофи з президентом, владу узурпує колективний уряд, до якого, окрім Стефанчука, увійдуть: Єрмак, Резніков та Кулєба. Найдивніше, що старший науковий співробітник Євразійського центру Атлантичної ради Адріан Каратницький, розповідаючи таку ахінею, явно бажає переконати читачів, що в Україні, як і в росії, є практика передачі престолу, як у Єльцина - Путіну, у Путіна - Мєдведєву - і навпаки. І всі експерті оцінки пана Каратницького побудовані на донесенні саме такого нав’язливого підходу.

Здавалось би, чому? Адже справжній міжнародний експерт точно знає про існування механізму передачі влади в усіх країнах при форс-мажорних обставинах. Але, навіть знаючи цю догму, він розказує читачам ахінею, не забувши згадати головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, якого «колективний уряд» «залишає» на посаді.

Які висновки з цього тексту повинні зробити українці?

Перше: офіс президента точно знає рейтинг Залужного, тому його на всяк випадок - згадали, але так, щоб дати зрозуміти читачеві, що Залужний виконуватиме розпорядження Єрмака.

Друге: Єрмак переконаний у спадкоємності влади в Україні і збирається це втілити.

Третє: Єрмак бачить себе спадкоємцем і його не цікавить точка зору народу, депутатів та й інших.

Та постає питання: так а на кого розрахована ця стаття? На Західну аудиторію чи українську? Якщо на Західну, то що хотіли донести західним партерам? Що Зеленський вирішив покинути проект (про проект ми писали в статті «Російська агентура і знущання над демократією або Чому ж Зеленський мовчить?»), а у Єрмака розцінили заяву Кокса, як дозвіл на фальсифікацію і оголошення царя через повідомлення про наступника? І вони повідомляють Західним партерам, що Єрмак цим наступником стане?

Чи на українську аудиторію, щоб донести людям, що вибори - ніщо, а партія регіонів на чолі з ФСБ узурпувала владу? Адже у Єрмака не можуть не знати, що вже не менше місяця соціальні мережі поширюють інформацію, що була розміщена на сайті британського офісу в Україні https://bofu.uk/report/report-on-true-russian-actors-in-ukraine?fbclid=IwAR0JfRDTC1NZuTraFGONlQVAeNThQ4mAt6faj5PUnW6Bkk-cbaM9ZqXGKMI, яка була опублікована 24 лютого 2022 року і в якій вказано: «Цей звіт підготовлено комітетом, є цільовим розслідуванням та заходом щодо збору доказів, що дозволяє відповідним органам, судам та правоохоронним органам вжити заходів на підставі зібраних доказів для притягнення небезпечних суб'єктів до відповідальності.

Ці особи мають доведені зв'язки з росією, корумповані та нині захищають інтереси чиновників часів вигнаного президента януковича, становлять загрозу для суспільства у багатьох відношеннях та завдають шкоди національним інтересам України та Сполученого Королівства». А далі - прізвища агентури, серед яких є прізвища Єрмака і Татарова.

А якщо знають, але вважають, що українці проковтнуть партію регіонів з кримінальним угрупуванням під керівництвом ФСБ, то цікаво, помічник Тадеєва не боїться, що історія януковича для самого Єрмака закінчиться гірше, ніж для януковича?

І все це відбувається на тлі опитування Фонду «Демократичні ініціативи» та Київського міжнародного інституту соціології, яке, як повідомила Дар’я Каленюк, показало, що українці вважають, що найбільше шкодять здатності України чинити опір та перемагати росію корупція при закупівлях для потреб армії (61.7% респондентів), брак боєприпасів (58.3%) і критичного обладнання (безпілотників, систем зв’язку) для підрозділів на передовій (54%) та корупція й некомпетентність у військкоматах 53.8%. Тобто, повна недовіра у громадян саме до тих галузей, які курують Резніков з Єрмаком - особи, котрими повинні цікавитись прокурори, а не виборці.

А що ж Зеленський? Зважаючи на те, що як на Заході, так і в Україні розуміють, що замовником цього матеріалу у виданні є Єрмак, то постає дві відповіді. Перша: Зеленський вирішив піти з посади президента (або його змушують це зробити), або ж цим матеріалом Єрмак натякає Зеленському, що він, Єрмак, не путін, гарантій через ізраїльського посланця не давав, а тому в житті може статись все. І якщо це - другий варіант, то Зеленському не позаздриш, бо це він заявляв, що Єрмак піде разом з ним. Єрмак же з Зеленським йти не збирається. Нелегальному ларьочніку дуже сподобалось сидіти на шалених грошових потоках.

Ліна ТИХА, Конфлікти і закони

Фото obozrevatel.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

В отличие от предыдущих ночей, эта ночь выдалась неспокойной - противник опять атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.