Чиновники розкрали обладнання, що визначає генно-модифіковані організми

chinovniki obladnannya

 
Співробітники Служби безпеки України викрили посадовців Миколаївського підрозділу Державної інспекції сільського господарства, які розкрали лабораторне обладнання, закуплене для визначення вмісту в сільгосппродукції генно-модифікованих організмів.


Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України, передають «Конфлікти і закони».

Правоохоронці встановили, що чиновники під час реформування своєї установи підмінили обладнання вартістю майже три мільйони гривень на застаріле. Частину документації на лабораторне устаткування посадовці знищили.

Під час обшуків співробітники спецслужби спільно з прокуратурою зафіксували відсутність на складі обладнання, закупленого згідно з документацією. Особи чиновників, безпосередньо причетних до розкрадання державного майна, встановлені, найближчим часом їх буде притягнуто до відповідальності.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.