​Шахрайські схеми з власністю набирають катастрофічних масштабів

В Україні набирає катастрофічного масштабу ситуація з незаконним заволодінням майном через шахрайські схеми та махінації з реєстрами власності! «Вчора ми провели спільне засідання двох підкомітетів антикорупційного комітету, на яких стало очевидно, що ця проблема навіть більша, ніж здавалося, та потребує негайних дій», - написав на сторінці Фейсбук нардеп Юрій Дерев’янко.


«Шановні українці! Ми створили гарячу лінію для оперативного реагування на шахрайські схеми з власністю і я прошу вас повідомляти про усі факти незаконного заволодіння майном або власністю на цей номер телефону: 0-800-333-0-1-0 чи мені в особисті повідомлення на Facebook», - повідомляє нардеп.

«Міністерство юстиції не лише не бореться з бандитами, але часто покриває незаконні схеми «віджиму» власності, або ж навіть є їхнім безпосереднім учасником.

Один з кричущих прикладів – це незаконна споруда московського патріархату на території Національного музею історії України. Державний реєстратор керувався рішенням суду, де вказана вдвічі менша площа, інша адреса і зовсім інший статус будівлі. Однак це зовсім ніяк не збентежило Міністерство юстиції і вони відмовили директору музею Тетяні Сосновській у прийнятті скарги. Тим часом вона отримує на свою адресу погрози і продовжує боротьбу за справедливість.

Жодна людина в цій країні не може бути впевненою, що її квартира, земля або бізнес завтра не опиняться в руках зовсім інших людей!

Навіть я, народний депутат, став жертвою шахраїв, які просто вкрали мою квартиру на вулиці Пушкінській в Києві, переписавши її на іншу людину.

Я не маю сумніву, що відвоюю її, але на це піде багато часу, зусиль і коштів. Однак, тільки уявіть, що доводиться переживати звичайним людям, які втрачають своє майно? Де їм шукати справедливості?

Кількість шайхрайських схем і махінацій з чужим майном в Україні збільшується у геометричній прогресії. Нещодавно стала набирати популярність схема, за якою за вашою адресою можуть «прописати» будь-яку фірму. Користуючись прогалинами в законі, шахраї при реєстрації фірми можуть вказати її будь-яку юридичну адресу, не підтверджуючи це жодними документами. А потім до вас «у гості» прийдуть з обшуками правоохоронці або просто заарештують майно - доводити потім, що ви не маєте стосунку до цієї фірми, вам!

І це тільки одна з десятків таких схем!

Тому ми будемо проводити такі засідання регулярно і розглядати усі факти махінацій з майном!

Тільки суспільна увага і резонанс можуть зрушити цю ситуацію з мертвої точки. Давайте разом зробимо «героїв» цих схем відомими і прослідкуємо, щоб вони понесли справедливе покарання!» - зазначив Юрій Дерев’янко.

Фото з відеоролика на Facebook



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.