Павліченки травмувалися саме під час скоєння вбивства судді Зубкова - висновок експертизи

sme pavlichenkiv1

 
Апеляційний суд м. Києва в ході апеляційного розгляду кримінальної справи про вбивство судді Шевченківського райсуду Сергія Зубкова оголосив результати додаткових судово-медичних експертиз тілесних ушкоджень, наявних у Дмитра та Сергія Павліченків на момент їхнього затримання. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.


Зокрема, додаткова СМЕ підтвердила висновки експертизи, проведеної в ході досудового розслідування, згідно з якими тілесні ушкодження Дмитра та Сергія Павліченків отримані ними саме під час вчинення вбивства судді С. Зубкова 21 березня 2011 року. При цьому експерт категорично заявив, що травми засуджених не могли з’явитися в інший час та за обставин, на які вказували Павліченки.

Такі висновки спеціаліст СМЕ надав, спираючись на матеріали, здобуті у ході досудового слідства. Слід зазначити, що Павліченки, які самі й вносили клопотання про додаткову СМЕ, у подальшому відмовилися її проходити.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.