​Рішення судді Шевченківського суду міста Києва доводить, що у нас немає ніякої судової системи і правосуддя

І знову про нашу судову систему. Знаменитий Шевченківський районний суд Києва в черговий раз нам доводить очевидну аксіому, що судова система, а вірніше - третя гілка державної влади, фактично самоусувається від здійснення правосуддя. Отже, позовну заяву, яка була спрямована за місцем реєстрації власника ПАТ «МК« Азовсталь » Рината Ахметова про розірвання контракту з генеральним директором Цкітішвілі Енвером за порушення Кодексу законів про працю та Закону «Про профспілки, їх права та гарантії діяльності» на вимогу профспілкового представника суддя Сіромашенко Н.М, яку рух Чесно вимагав звільнити, як суддю, котра порушила присягу і яка була засвічена винесенням судових рішень по переслідуванню майданівців в період Революції Гідності в 2014 році, залишила без руху.


Таким чином, у черговий раз суддя Шевченківського районного суду міста Києва Сіромашенко Н.М довела, що вона є суддею режиму януковича, якого, як нам відомо, привів у 2010 році на «трон» Ахметов, прийнявши необґрунтоване, а за фактом незаконне рішення залишити позов без руху. Ознайомитися з вищесказаним можна тут:

https://ukr.lb.ua/blog/lesya_shutko/330520_maydanivski_suddi-bez.html
https://chesnosud.org/news/paradoks-vasu-suddya-yaka-zasudzhuvala-uchasnykiv-protestnyh-aktsij-pid-chas-revolyutsiji-hidnosti-zvilnena/
https://blogs.pravda.com.ua/authors/tshevchenko/57f3d566b576a/

Те, що суддя заангажована і викликає недовіру, це очевидно, але все питання в тому, в якому розмірі суддя отримала «подяку» за таку ухвалу або що їй було обіцяно?

Своєю ухвалою суддя просто доводить, що у нас немає ніякої судової системи і правосуддя, а стаття 55 Конституції не для простих громадян, а для «небожителів», які мешкають під круглим скляним куполом Верховної Ради, і для керуючими ними олігархами. А якщо коротко характеризувати ситуацію - олігарх Ахметов повністю контролює всі три гілки влади в Україні і фактично в країні відбулася узурпація влади однією людиною.

Дана ухвала судді в черговий раз підтверджує відсутність демократичних Європейських цінностей, за які боролися і вмирали останні шість років ті, кого з упевненістю можна назвати цвітом української нації. Несправедливість, безправ'я і повна відсутність правосуддя, з яким стикається кожен день пересічний громадянин України, доводить тільки одне, що наша країна є мафіозно-олігархічною державою, в якій права людей по суті не тільки порушуються, а взагалі відсутні. Ми маємо тільки одне право і обов'язок - забезпечувати розкішне життя олігархові Ахметову в Англії і Франції, ну і, звичайно ж, і його ручним суддям.

З ухвалою Шевченківського районного суду міста Києва можна ознайомитися за посиланням:

http://reyestr.court.gov.ua/Review/89619526

Вікторія ПРІДУЩЕНКО

Фото «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.