​До ОАСК надійшов позов щодо охоронного договору на будівлю Гостинного двору

Окружним адміністративним судом міста Києва зареєстровано позов Департаменту охорони культурної спадщини КМДА до Фонду державного майна України щодо охоронного договору на будівлю Гостинного двору, повідомляє прес-служба суду.


Серед вимог позову - зобов’язати Фонд держмайна виконати вимоги припису №144 від 27.01.2020 року, а саме – укласти з Департаментом охорони культурної спадщини охоронний договір на будівлю Гостинного двору (Контрактова площа, 4) протягом десяти днів з дня набрання законної сили рішенням. Позивач також просить зобов’язати Фонд держмайна надати на розгляд у встановленому порядку науково-проектну документацію на проведення невідкладних протиаварійних та реставраційно-відновлюваних робіт вказаної пам’ятки у термін 20 днів після набрання законної сили рішенням.

Разом із позовом Департамент охорони культурної спадщини КМДА направив до суду клопотання про поновлення строку подання позовної заяви.

Наразі судом вирішується питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Фото oask.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

В отличие от предыдущих ночей, эта ночь выдалась неспокойной - противник опять атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.