​У Глухові команда екс-регіоналів намагається узурпувати владу

Якщо когось карантин стимулює до ізоляції, то інших - до активних дій із захоплення влади! Сьогодні, 25 березня, відбулася чергова спроба узурпації влади в Глухові командою регіоналів-деркачівців. Про це повідомляє на своїй сторінці Фейсбук міський голова Глухова Мішель Терещенко.


«Незважаючи на заборону під час карантину збиратися понад 10 осіб, заколотники провели протиправне зібрання, на якому ухвалили наступне:

1. Припинити мої повноваження як Глухівського міського голови на підставі нібито моєї власної заяви (що не відповідає дійсності, а тому взагалі без жодних підстав)

2. Припинити повноваження секретаря Глухівської міської ради Олени Демішевої (до речі, також без жодних підстав)

3. Обрати секретарем Глухівської міської ради свого ватажка Юрія Бурлаку.

Наступного зібрання вони планують так само незаконно замінити Виконавчий комітет, заступників міського голови та звільнити мою команду у повному складі.

Цілком зрозуміло, що подібні дії депутатів є спробою узурпації влади, що є кримінальним злочином. На черговому чи позачерговому пленарному засіданні подібні питання ухвалити заколотникам не вдалося, у тому числі через відсутність правових підстав навіть на їх включення до порядку денного.

Тому, сподіваюся на адекватні дії поліції та притягнення узурпаторів до відповідальності в порядку та на підставах, передбачених чинним законодавством. Відповідну заяву я вже подав як до поліції, так і до СБУ. Працівниками поліції також було зафіксовано порушення заколотниками вимог карантину, за що на них має бути накладений штраф.

Потрібно відмітити, що це далеко не перша спроба організації цією групою різноманітних протиправних зібрань з метою узурпації влади, які досі закінчувалися їх повним провалом. Але, на жаль, жодного разу за це вони не понесли жодної відповідальності. Тому продовжують практикувати свої бандитські методи і далі.

Маємо інформацію, що завтра самозванці, користуючись загальним карантином, спробують силове захоплення влади у Глухові. Поліція та СБУ попереджені.

Чекаємо, що відбудеться цього разу...

Нам завжди допомагав лише максимальний публічний розголос, тому заздалегідь уклінно вдячний кожному за перепост! І, звісно, всім міцного здоров‘я та оптимізму у цей непростий час!» - пише Мішель Терещенко.

Фото зі сторінки ФБ Мішеля Терещенко



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.