Молодь проігнорувала вибори і фейкових кандидатів

Як стало відомо по закінченню виборів до місцевих рад, більшість населення України проігнорувало ці вибори. У соціальних мережах одразу почалися звинувачення громадян у відсутності свідомої відповідальності за долю країни, а згодом ті ж люди почали пропонувати свої ідеї щодо обмеження у виборчих правах громадян, аби ті, хто ходить голосувати, - порозумнішали, і стали відчувати відповідальність за країну.


Воно й не дивно, що висувають претензії до пенсіонерів, бо на місцевих виборах найбільш активними виявилися виборці у віці за 50 років - серед тих, хто прийшов на дільниці, їх було 56%, хоча в загальній структурі виборців їхня частка становить 45%. Про це сказано в електорально-поведінковому дослідженні Соціологічної групи Рейтинг в день виборів, опублікованому в середу, 28 жовтня.

При цьому молодь була менш активною - тільки 11% з тих, хто прийшов на вибори, були люди у віці 18-29 років, хоча в загальній структурі виборців їхня частка становить 18%.

Однак усі критикани, що пропонували внесення змін в правила для виборців, та наголошували, що право голосу повинні мати лише ті, хто платить податки, виявили свою повну безграмотність у правилах сплати податків в Україні, оскільки, якщо знати ці правила, можна зрозуміти, що в Україні усі громадяни є платниками податків, оскільки усі платять у магазинах той самий НДС.

Проте ЖОДЕН з тих, хто пропонував позбавляти виборців права голосу, не пропонував методів, котрі гарантовано обмежують можливість депутатів красти, голосувати не в інтересах громади, змушують депутатів нести відповідальність за невиконані обіцянки, звітувати перед виборцями і, якщо депутат почав діяти на шкоду країні або громаді, віддавши свій голос за якусь єресь, що порушує Конституцію, ( зразок закону про землю), або проголосував за віддання скверу, лісу під забудову, або проголосував за виділення бюджетних коштів "шановним" людям - бути відкликаним без права обиратися.

На жаль, більшість експертів і політиків не зробило висновку з електорального протесту молоді, котра не захотіла своїми голосами легалізації кланів у радах, коли у депутати вже виставили дітей і онуків депутатів, що нині сидять у Верховній раді.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.