​На Підкарпатті планують нові пункти перетину кордону з Україною

У вівторок віце-міністр внутрішніх справ і адміністрації Рената Щенх відвідала Підкарпаття. Як повідомив командир Бєщадського відділу прикордонної служби, полковник Роберт Роґоз, віце-міністр ознайомилася з місцями, де можуть бути створені нові пункти перетину кордону. Ідеться, серед іншого, про Чорну, Літовищі та Устрики Горішні.


Нові пункти перетину кордону необхідні, оскільки рух між Польщею та Україною постійно зростає, повідомляє Польське радіо.

Торік на чотирьох підкарпатських переходах було перевірено 13 мільйонів осіб. Це на один мільйон більше, ніж роком раніше. Добовий рекорд встановлено напередодні Різдва, коли кордон перетнуло 57 тисяч осіб. За словами полковника Роберта Роґоза, польсько-український кордон є безпечним:

«Тут ми не бачимо особливих загроз, немає розквіту кримінальної злочинності, проте ми залишаємося в контакті з усіма службами, оскільки це саме ми відповідаємо, зокрема, за депортації осіб, які порушують правові норми на території Польщі» - заявив командир Бєщадського відділу прикордонної служби.

У минулому році було депортовано 6 тисяч осіб.

Фото pl.wikipedia.org



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.