Геращенко запропонувала виборцям відправити КПУ на політичний «смітник»

geraschenko

 
Оцінку діяльності КПУ повинні дати самі виборці на ймовірних позачергових виборах до парламенту. Про це заявила народний депутат від «УДАРу» Ірина Геращенко, коментуючи ініціативу щодо заборони в Україні Комуністичної партії України, повідомляють «Конфлікти і закони».


Геращенко наголосила, що КПУ сьогодні є «п'ятою колоною» та працює як агент Кремля. «КПУ не голосує за жоден закон, який спрямований на врегулювання ситуації в Україні», - сказала народний депутат. За словами Геращенко, якщо члени КПУ так ненавидять Україну, то вони не мають права представляти народ України в парламенті. «Оцінку цій партії повинні дати виборці. Я дуже хочу, щоб жодного голосу за партію, яка працює не в їх інтересах, яка бере гроші від олігархів та заробляє на голосуваннях, виборці не дали», - зазначила Ірина Геращенко.

Вона підкреслила, що КПУ сьогодні відкрито захищає терористів. «Тому ця партія повинна піти на політичний смітник. Але в ситуації, яка є в Україні, найкраще, щоб цей вибір зробили самі виборці», - додала вона.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.