Чи введе Україна санкції проти Росії?

yuriy solovey

 
Західний світ для підтримки України у боротьбі з агресором та окупантом ввід санкції проти Росії. Вони жваво обговорювались в українському сегменті медіа, з посиланнями на них робили свої меседжі українські політики, проте сама Україна жодних санкцій проти агресора не вводила.


Соціальні мережі вирували незадоволенням українців діями влади, яка, вимагаючи від світу введення жорстких санкцій проти Росії, сама навіть не озвучувала ворога, називаючи російські війська, що отримують зброю і боєприпаси з Росії через гуманітарні конвої, які вільно заходять через український кордон, - терористами.

Відмовлялась Україна і розривати дипломатичні і бізнес відносини з Росією. Навпаки, українці постійно отримували інформацію про те, що Україна купує у Росії за державний кошт електроенергію (українську ж продаючи за кордон, гроші за яку осідають у кишенях українських олігархів), а також вугілля (адже вугілля з Африки, що по факту дешевше, ніж в Україні, продавав Ахметов) чомусь в Україні не горіло. Тоді як російське (якість якого нижча) – виявляється, дуже підходило для українських енергетичних підприємств.

Громадяни, що вистояли в Революції Гідності, які знають, як крав янукович, чудово усвідомлювали: у державі – війна, а можновладці продовжують красти і робити гроші, не турбуючись про населення та безпеку країни.

Бачили це і представники міжнародної спільноти. Американський посол в Україні Джеффрі Пайєтт ще 31 жовтня 2014 року наголосив, що Україна повинна вводити санкції проти Росії, як це вже зробили її західні партнери. Проте українські політики та можновладці давно живуть за правилом: слухаємо, але не чуємо.

Та довго подібна нахабність тривати не могла, адже градус незадоволення діями влади почав зростати і в українському суспільстві. І ось, через три місяці після заяви Паєтта, та після того, як окупанти обстріляли Маріуполь і українська влада задалась цим питанням, народний депутат Юрій Соловей у виступі на каналі «Рада» зазначив, що Україна повинна перестати поставляти товари до Криму, а також до окупованих територій Донбасу. Він вважає, що Україна повинна припинити поставляти будь-які товари та послуги на ці території. Він зазначив, що повинно бути закінчення постачання газу та електроенергії на ці території. «Це не нормально визнавати Російську Федерацію агресором, а при цьому купувати їхні товари»,- наголосив Соловей.

Також він сказав про те, що Україна повинна застосувати максимальні економічні санкції по відношенню до Росії.

Та, зважаючи на те, що для українських політиків (читай бізнесменів), гроші важливіші за державу і її незалежність та цілісність, важко представити, що вони підуть на крок ізоляції Росії. Побачимо.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.