​Пленарні засідання Верховної Ради України 19 вересня 2017 року

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив ранкове засідання. Представники депутатських фракцій і груп виступили з оголошеннями, заявами, повідомленнями, пропозиціями. Головуючий оголосив про входження народних депутатів Максима Микитася і Олександра Супруненка до складу депутатської групи «Воля народу».


Із заявами виступили представники депутатських фракцій і груп.

Народні депутати продовжили розгляд поправок до проекту Закону про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів №6232, розпочатий на пленарному засіданні 7 вересня.

Голова Комітету з питань правової політики та правосуддя Руслан Князевич нагадав, що переважна кількість зауважень до законопроекту враховані у вигляді поправок від імені членів профільного комітету. За його словами, саме ці поправки під час попереднього розгляду ставилися на підтвердження і не були підтримані.

Р.Князевич сказав, що до цих поправок доведеться повернутися після закінчення розгляду усіх поправок.

Голова Комітету також пояснив з приводу пропозицій щодо підняття ставок судового збору. Він спростував деякі висловлювання народних депутатів у сесійному залі, які сьогодні прозвучали, і від імені Комітету заспокоїв: жодного підвищення ставок судового збору не буде. За його словами, Комітет у другому читанні вирішив вилучити з тексту законопроекту відповідні норми. Навпаки, пропонується застосовувати понижуючі коефіцієнти (мінус 20 відсотків при наказному провадженні і мінус 50 відсотків при мировій угоді) при альтернативному розгляді.

Народні депутати розглянули 1110 з 4384 поправок законопроекту.

Головуючий закрив ранкове засідання.

По перерви головуючий відкрив вечірнє пленарне засідання Верховної Ради України.

Народні депутати продовжили розгляд поправок до проекту Закону про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів №6232.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, перервавши розгляд поправок, звернув увагу на «низьку динаміку» розгляду поправок. За його словами, це не дозволить розглянути заплановану до розгляду на пленарних засіданнях цього тижня пенсійну реформу.

Він звернувся до представників фракцій і груп з проханням розглянути пропозицію про продовження пленарного засідання у середу до завершення розгляду усіх поправок з тим, щоб у четвер розглянути пенсійну реформу.

А.Парубій сказав, що цю пропозицію він сьогодні поставить на голосування пізніше.

Розгляд поправок продовжився.

Народні депутати закінчили розгляд поправок до Господарського процесуального кодексу України і почали розглядати поправки до Цивільного процесуального кодексу України.

А.Парубій нагадав, що на порядку денному стоять пенсійна та медична реформа, законопроект про кібербезпеку. Він запропонував народним депутатам підтримати пропозицію про продовження пленарного засідання у середу до завершення розгляду всіх поправок і пропозицій до законопроекту №6232.

За результатами голосування (за - 179) пропозиція не була підтримана.

Парламентарії розглянули 224 поправки до Цивільного процесуального кодексу України законопроекту №6232.

Головуючий закрив вечірнє засідання.

За матеріалами Інформаційного управління ВР України

Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.