Стив Джобс хотел дать Siri другое имя, но так ничего и не придумал

siri31 03 2012Идея назвать программу распознавания речи для iPhone «Сири» (Siri) принадлежала Дагу Киттлаусу (Dag Kittlaus), одному из учредителей одноименной компании, созданной для разработки программного обеспечения для Siri и купленной Apple в 2010 году.

На конференции в Чикаго Киттлаус рассказал, что Стив Джобс (Steve Jobs) не был фанатом названия и думал над альтернативой Siri, однако так и не смог придумать ничего подходящего, и в результате имя осталось за программой, пишет Networkworld.

В переводе с норвежского Siri означает «красивая женщина, которая ведет вас к победе». По мнению Киттлауса, это «прекрасное имя». Он даже хотел назвать так свою дочь, но родился мальчик.

Стиву Джобсу часто не нравились предлагаемые названия продукции Apple. Так, он был не в восторге от «iMac» и «iPod», однако, как и в случае с Siri, эти названия закрепились за продуктами за неимением достойных альтернатив, сообщает ruformator.ru.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.