​Нью-йоркський суд засудив екс-банкіра федерального банку за хабар Манафорту за високу посаду в адміністрації Трампа

Федеральний суд Мангеттена визнав винним колишнього голову «Федерального банку заощаджень» (The Federal Savings Bank) Чикаго Стівена Калка за те, що він дозволив надати 16 мільйонів доларів «ризикованих позик» Полу Манафорту, щоб отримати високу посаду в адміністрації екс-президента Дональда Трампа, повідомляє «Голос Америки».


Калка визнали винним у хабарництві і змові, повідомив офіс прокурора Мангеттена. Покарання для нього визначать на судовому засіданні, що заплановане на 10 січня 2022 року.

Колишній керівник передвиборчої кампанії Трампа Пол Манафорт був засуджений до 7,5 років ув'язнення за податкове та фінансове шахрайство, включаючи спроби приховати від уряду свою лобістську діяльність, але пізніше він був випущений під домашній арешт.

У січні у свій останній вечір на посаді екс-президент Трамп помилував Манафорта. Пізніше апеляційний суд Нью-Йорка не дозволив прокурору штату поновити в суді розгляд справи проти нього.

Стівен Калк, травень 2019. Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.