Від Попова вимагають план порятунку столицю від потопу

potop popov

 
Об’єднана опозиція «Батьківщина» вимагає від головного київського «регіонала», за сумісництвом голови КМДА Попова негайно оприлюднити план заходів з недопущення катастрофічних наслідків танення безпрецедентної кількості снігу у столиці України.


Про це говориться у сьогоднішній заяві «Батьківщини», повідомляє byut.com.ua

У документі, зокрема, зазначається, що вже вчора виявилися затопленими масиви Петрівка та Голосієво, вода на дорогах сягала такого рівня, що проникала у салони автомобілів.

«Батьківщина» нагадує, що в Києві ще не було плюсової температури, тому підтоплення двох масивів трапилося лише після того, як кілька годин світило сонце.

«Важко уявити, що чекає місто у разі різкого потепління, якщо вчора без серйозного підвищення температури плавав центр Києва. Навчені злочинною неспроможністю влади протистояти сніговій стихії, сьогодні кияни живуть тривожним очікуванням і сподіванням на самих себе», - говориться у заяві. «Батьківщина» наполягає на терміновому оприлюдненні плану дій влади з підготовки та подолання стихії.

Як зазначається у заяві, має бути налагоджена чітка система on-line інформування мешканців столиці про дії оперативного штабу, доведено до кожного громадянина телефони і адреси, за якими можна отримати допомогу чи консультацію. Так само служби КМДА зобов’язані повідомити людям карти з місцями найбільш імовірних підтоплень та, задіявши підрозділи МНС, Міністерства внутрішніх справ не допустити виникнення заторів, пошкодження помешкань, рухомих засобів й іншого майна киян.

«Пане Попов, вчора, замість того, щоб прийняти відповідальність за безпорадність міської влади під час організації роботи по захисту столиці від снігового колапсу, ви зробили як справжній боягуз - визначили на роль «цапа відбувала» свого заступника Мазурчака і відправили його у відставку. Ви продемонстрували справжню рішучість і готовність до кардинальних рішень там, де йдеться про можливість перекласти провину на підлеглих. Тепер київська громада має право сподіватися, що ви з такою ж рішучістю займетеся своїми прямими обов’язками по запобіганню нового стихійного лиха у столиці України», - наголошується у заяві.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Ночь была очень неспокойная, 18 ударных дронов типа «шахед» применила рашистская федерация против нашей страны этой ночью

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.