Олександр Попов підпільно розпочав передвиборчу кампанію в мери столиці?

kseroks syaivo

 
Шалена літня спека та затяжний період відпусток відсторонив від уваги киян питання про вибори мера столиці. Ще в червні на сторінках ЗМІ точилася полеміка з приводу призначення дати виборів мера Києва на жовтень та проведення їх разом з виборами до Верховної Ради, але наразі це питання втратило актуальність.


Згідно із заявою Володимира Литвина, зробленою 27 липня цього року, Верховна Рада, скоріш за все, розглядатиме питання про вибори мера столиці на першому пленарному тижні у вересні. Тож часу для прийняття рішення нібито ще вистачає, і це надає можливості одному з основних претендентів на мерське крісло - діючому голові КМДА мляво, але впевнено творити «добрі» справи та «заробляти бали» в очах довірливих киян, не асоціюючи свої дії з передвиборчою кампанією.

Нещодавно невгомонний господарник Олександр Попов, відгулявши короткотривалу відпустку, засукавши рукава, розпочав бурхливі та броунівські рухи територією Києва. Ось він, усміхнений та до нестями відвертий, проводить короткотривалий візит до одного з пологових будинків столиці, а за деякий час вже в чергове бреше захисникам Гостинного двору про обов’язкове збереження концепції його діяльності, а ще згодом шановний «недомер» вітає чемпіонку олімпійських ігор у Лондоні з перемогою.

Але в кулуарах КМДА панує абсолютно інша атмосфера. Швидше за все, напередодні передвиборчої кампанії Попов активно звільняє з роботи непідкорених йому працівників Адміністрації. Згідно із заявою депутата фракції «УДАР» Олексія Давиденко: « Це вже третя хвиля скорочень. З початку року команда чинної столичної влади звільнила вже понад 30% співробітників КМДА». На його думку, «таким чином Попов мститься киянам, які в своїй більшості його не підтримують».

Крім того, згідно з інформацією, наданою адвокатом книгарні «Сяйво» Олегом Королем, Олександр Попов вже розпочав підготовку агітаційних матеріалів, що використовуватимуться ним за для околпачування мешканців Києва.

Олег Король припускає, що друкарська машина «Ксерокс», придбана головою КМДА за 2,5 млн. гривень за рахунок міського бюджету з перспективою оперативного друку книжок на замовлення відвідувачів книгарні «Сяйво», була покликана виконувати абсолютно іншу місію.

За словами Олега Короля, ТОВ «Книгарня Сяйво», яке до рейдерського захоплення вело господарську діяльність в книгарні «Сяйво», продовжує отримувати рахунки від «Київенерго» за спожиту електроенергію в приміщеннях, розташованих за адресою вул. Червоноармійська, 6. Адвокат зауважив, що за інформацією, наданою фахівцями «Київенерго», споживання електроенергії, що використовується вищезазначеним об’єктом, суттєво збільшилось починаючи з червня 2012 року.

Крім того, нещодавно до Олега Короля звернулись мешканці будинку, розташованого за адресою вул. Червоноармійська, 6, які від початку рейдерських атак на книгарню «Сяйво» відстоювали активну громадську позицію та неодноразово виходили на мітинги спротиву проти знищення найстарішої київської книгарні. Мешканці виказали свою стурбованість тим, що наразі відбувається в приміщенні книгарні. Вони повідомили про те, що на території  внутрішнього двору будинку в контейнері для сміття за добу збирається неймовірна кількість обгорток для канцелярського паперу, та підкреслили,  що працівники КП «Міський магазин», найняті на роботу Олександром Поповим, щось щоночі роблять під гуркіт друкарської машини «Ксерокс».

Олег Король припускає, що: «враховуючи необґрунтоване опікування Олександром Поповим свого дітища – «потьомкінского селища» під назвою «Сяйво книги», голова КМДА пішов шляхом свого колеги Сергія Ківалова та облаштував в приміщенні однієї з міських книгарень щось на кшталт підпільного штабу майбутнього мерства».

Нагадуємо про те, що в 2004 році Сергій Ківалов облаштував підпільний виборчий сервер для обробки даних президентських виборів в столичній книгарні «Мистецтво», але афера була вчасно викрита.

Нещодавно Олег Король звернувся до Голови Комісії з питань культури та туризму КМДА Олександра Бригинця  з проханням ініціювати розслідування ситуації, що стосується несанкціонованої діяльності колективу КП «Міський магазин». Тож, імовірно, незабаром ми врешті дізнаємось, з якою метою Олександр Попов придбав коштовну друкарську машину «Ксерокс» та, бодай, навіть побачимо результати нічної праці його підлеглих.

Віктор ТАРАНОВ

kievenergo syaivo



Коментарі

  +4 #1 Ганна Чула 10 авг. 2012 г., 19:44:25
И что, выходит Попов печатает предвыборные агитационные листовки на Ксероксе? И для этого он потратил 2,5 миллиона гривен, которые могли бы причитаться детям больным лейкемией, детям сиротам и детям инвалидам! И это его забота о киевлянах! Оккупант и банальный вор! В прочем, чему удивляться, он такой же. как и все ПР-лидеры.....
  +4 #2 українська мова 10 авг. 2012 г., 20:53:37
Коли скінчиться вакханалія? Попов, геть з Києва! Кияни, пора звільняти Київ від окупантів
  +4 #3 Hodok 10 авг. 2012 г., 21:05:05
Пацан отрабатывает денежку и выслуживается. А вдруг Пахан поймет, что П(ж)опов в Киеве ЖОПОВ? Вот и старается

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.