Ющенко: як не з’їм електорат, то – понадкушую. На зло Тимошенко

chetverka plus1

 
Щирий українець Ющенко вкотре показав свою українскість. Це після того, як допоміг Януковичу виграти вибори 2010 року (внісши зміни до Закону «Про вибори» у другому турі), а також – зливши Тимошенко. А що? Ця клята баба йому проходу не давала, все чогось хотіла, що могло пошкодити грошовим мішкам, які вкрай не бажають ділитись грошвою з простим людом. Він, сердешний, так старався, так старався. Навіть з Януковичем, якому перед своїм президентством обіцяв тюрми, на практиці запропонував все почати з чистого листа.


І таки почав. Здав Україну уркаганам, підставив Тимошенко, а тепер, наче не він був президентом і не він приймав останні рішення по газових контрактах, починає ідіотам противсіхам компостувати остатки сірої речовини: я об’єднаю Україну!

А то ніхто не розуміє, чому Ющенко не сидить в тюрмі, чому він ходить на побачення з Януковичем, і хто його фінансує.

Сьогодні він посилає месежд Європі, що Янукович і Тимошенко – одного поля ягоди. Та чи Європа не розуміє, що якби вони були однакові, то Портнов вже років зо два спочивав би на Байковому цвинтарі?

Але Ющенко настільки ненавидить Тимошенко, з нього так пре отрута, якої він набрався не від бджіл, а, як мінімум, від гадюк, що він навіть не усвідомлює, що якби вийшов на люди, його б не лише заплювали, а – випустили б на нього цих зміюк.

Проте, він виконує свою функцію, мета якої – вкрасти у об’єднаної опозиції, «Удару» та «Свободи» голоси, які потому можна викинути на смітник. Він не хоче, як Кравчук, увійти в історію просто президентом. Йому потрібно, щоб його згадували як гівно, що спливло і тонути не збирається.

Тож і попхався на вибори, аби вкрасти чужі голоси в надії: хоч не з’їм, то понадкушую. На зло Тимошенко.

Літа ТИХА спеціально для «Конфлікти і закони»



Коментарі

  +15 #1 Ron 26 авг. 2012 г., 13:01:46
Соромно, що ця хоружівська мерзота - теж українець.
  +0 #2 гость 27 авг. 2012 г., 04:39:26
А помните в 2004 Юля призывала Донбасс обтянуть колючей проволокой? Я думаю тогда ей не одна сотня человек пожелала самой за колючей проволокой оказаться. Сбылось.... Вот только Юля уроки жизни ну никак не хочет понимать, все ей не то и не так, только бы до власти дорваться. Я за нее принципиально голосовать не буду, за кого угодно, но только не за эту аферистку!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Ситуация на фронте за истекшие 2 дня остается более-менее стабильна. Есть критические моменты на отдельных направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.