​Кожен п’ятий турист у Львові протягом 2019 року був поляком

2019 року щоп’ятий турист у Львові приїхав з Польщі. Про це свідчить звіт Управління туризму Львівської міської ради. Згідно з оприлюдненими даними, протягом 2019 року Львів відвідали 2,5 млн туристів. Це на 16,5% більше, ніж протягом попереднього року. Приблизно 35% туристів – це мешканці інших областей України. 19% - це поляки. Менш ніж 7% іноземних мандрівників становили білоруси, турки, німці, литовці та американці, повідомляє Польське радіо.


Туристи з Ополя розповіли, чому вони приїхали до Львова і що їх найбільше захопило в цьому місті:

«Мені дуже сподобався Цвинтар Львівських орлят. Він справляє сильне враження – нагробки, що там є, і, звісно, Львівська опера. Це справді прекрасно!»

«Це столиця туристів, столиця кави, столиця шоколаду. Це столиця усього. Сюди варто приїхати хоч на три дні. Але це просто щось неймовірне!»

«І не боятися Львова. Приїздити, хто може й коли може. Тільки приїздити, завітати сюди, бо справді залишаються прекрасні враження, прекрасні спогади!»

У звіті також повідомляється, що понад половина цьогорічних туристів відвідала Львів уперше в житті.

У середньому, пересічний турист 2019 року витратив приблизно 94 євро на день, тобто на 20 євро більше, ніж торік.

Львів. Фото pxhere.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.