​Після виборів до Європарламенту не варто очікувати змін у політиці ЄС відносно України

Вибори до Європарламенту нічого не змінять у питанні підтримки України. Незважаючи на зростання підтримки правих і ультраправих, які виступають проти ЄС, основні партії, тобто правоцентристи, лівоцентристи та ліберали, зберегли більшість, повідомляє Польське радіо.

Європарламент трохи пішов вправо, але вимоги цієї течії він не прийме.

«Можуть бути ефектні перемоги в Німеччині, Австрії, Франції чи навіть Нідерландах, і може здаватися, що відбулися великі зміни, але Союз 27 країн приглушить ці потрясіння», — сказав директор організації, що вивчає діяльність Європарламенту, Дору Франтеску.

Тому жодних змін у позиції щодо України не буде. А християнські демократи, соціалісти, ліберали та зелені однозначно її підтримують і, маючи більшість у Європарламенті, будуть це робити й надалі. Разом із тим, кращі рейтинги правих і крайніх правих, ймовірно, призведуть до перегляду поточної кліматичної та екологічної політики. Також можна очікувати більш жорсткого курсу в міграційній політиці та акценту на ефективній охороні кордону.

Експерти також стверджують, що хоча результати виборів на європейському рівні свідчать про зростання підтримки правоцентристів і ультраправих, вони все ж матимуть більший вплив на національну політику в окремих країнах.

Фото PAP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг этой ночью атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед». Пуски БпЛА производились с мыса Чауда (Крым) и Приморско-Ахтарска (рф)

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.