​Пленарні засідання Верховної Ради України 9 липня 2019 року

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив пленарне засідання. А.Парубій повідомив, що учора відбито ще одну інформаційну атаку кремля. «Ми змусили п’яту колону москви відмовитися від ідеї проведення телемосту. Спочатку вони вбили 13 тисяч українців, а тепер вирішили про це поговорити. Такі дії Newsonу мають коштувати йому ліцензії на мовлення, адже трансляція, а тим паче ретрансляція забороненого в Україні пропагандистського каналу «россия» не допустима і є злочином», - зазначив він.


«Учора ми продемонстрували єдність, коли усі політики, журналісти, усі небайдужі громадяни були єдині у відсічі агресору», - наголосив А.Парубій.

Голова Верховної Ради стосовно порядку денного зазначив, що цей тиждень є заключним пленарним тижнем. «Підрахунок дає підстави стверджувати, що ми можемо вийти на голосування по Виборчому кодексу на ранок четверга. 11 липня об 11-ій годині ми зможемо перейти до прийняття рішення. Тому я закликаю усіх народних депутатів, хто знаходиться по округах, хто у виборчій кампанії, 11 липня бути у сесійній залі, щоб ми змогли вийти на позитивне рішення», - додав він.

Головуючий також повідомив, що у четвер пропонується розглянути і закон про заручників, і закон про капеланів, і закон про підтримку шахтарів. «Буде дуже важливий порядок денний, як, можливо, і кадрові питання, якщо будуть рішення комітетів», - сказав він і закликав голів фракцій, і позафракційних депутатів прибути в сесійний зал, щоб у заключний день роботи цієї Верховної Ради показати якісний результат для людей, для України і для майбутнього нашої держави.

З оголошеннями, заявами, повідомленнями, пропозиціями виступили представники депутатських фракцій і груп.

Головуючий запросив на трибуну голову підкомітету Комітету з питань правової політики та правосуддя Олександра Черненка, який доповідає правки до проекту Виборчого кодексу.

Народні депутати розпочали розгляд з 3641-ї правки.

До перерви парламентарії розглянули 3899 правок.

У пленарному засіданні оголошено перерву на 30 хвилин.

Після закінчення перерви народні депутати продовжили розгляд правок до проекту Виборчого кодексу.

Загалом парламентарії розглянули 4030 правок з 4568-и проекту Виборчого кодексу.

Заступник Голови Верховної Ради України Оксана Сироїд закрила ранкове засідання.

По перерві розпочалося вечірнє пленарне засідання Верховної Ради України.

Народні депутати продовжують розгляд правок до проекту Виборчого кодексу з 4031-ї правки.

Правки доповідає голова підкомітету Комітет з питань правової політики та правосуддя Руслан Сидорович.

На вечірньому засіданні парламентарії розглянули 4150 правок з 4568-и порівняльної таблиці проекту Виборчого кодексу.

Заступник Голови Верховної Ради України Оксана Сироїд закрила вечірнє засідання.

Розгляд правок народні депутати продовжать на пленарному засіданні у середу, 10 липня.

За матеріалами Інформаційного управління ВР України

Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.