​Оболонський суд столиці виніс вирок псевдокасиру пункту обміну валют

Під виглядом проведення операції з обміну валюти зловмисник відібрав у чоловіка 55 000 доларів США. Однак втекти з грішми йому завадили працівники карного розшуку, які перебували неподалік. Тепер найближчі п’ять років грабіжник проведе за ґратами, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Слідством встановлено, що зловмисник орендував та обладнав приміщення під виглядом пункту обміну валют, а потім розмістив у мережі інтернет оголошення про валютні послуги. Згодом йому зателефонував чоловік і домовився про зустріч за вказаною адресою для здійснення валютної операції.

Коли клієнт прибув на місце, касир взяв гроші й перерахував на спеціальному апараті, а потім швидко поклав валюту до свого рюкзака та вистрибнув у відчинене вікно. Однак за кілька метрів грабіжника зупинили співробітники карного розшуку Оболонського управління поліції, які напередодні отримали інформацію щодо можливого вчинення злочину. У рюкзаку поліцейські виявили перуку та 55 000 доларів США.

Вироком Оболонського районного суду міста Києва чоловіка засуджено до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.