​Новий пріоритет компанії Маска - ракета для польотів на Місяць та Марс

«Будь ласка, вважайте Starship новим головним пріоритетом SpaceX (крім зменшення ризиків повернення Дракона)». З таким листом до більш ніж 7 000 співробітників своєї компанії звернувся керівник SpaceX Ілон Маск. Він закликав прискорити роботу над ракетою, повідомляє «Голос Америки» з посиланням на CNBC.


Трохи більше тижня тому компанія Маска разом з авіакосмічною агенцією США НАСА провели перший з 2011 року пілотований запуск ракети на Міжнародну космічну станцію з території США. Капсула «Команда Дракона» доставила двох американських астронавтів на МКС.

Розробка ракети Starship перебуває на стадії випробування прототипів. Ракета, спроектована для доставки більше 100 людей та 150 тон вантажів у космос, пережила вже п’ять невдалих випробувань прототипів, на основі яких відбувається вдосконалення проекту. За словами Маска, перед здійсненням польоту компанії знадобиться побудувати ще 20 великих прототипів ракети.

У п‘ятницю Маск підтвердив плани надіслати першу команду на Марс з використанням ракети Starship вже до середини 2024 року.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.