​Випробування прототипу ракети Starship знову закінчилось вибухом під час приземлення

Четверті випробування прототипу ракети Starship, як і попередні три, завершились вибухом. Через густий туман компанії одразу не вдалось встановити причини вибуху. Ракету розробляє компанія Ілона Маска SpaceX в рамках програми з освоєння Місяця та Марсу. Також сайт НАСА NASASpaceflight повідомив, що в одну з його камер, що вела трансляцію з місця запуску, поцілив уламок ракети, що перервало трансляцію, повідомляє «Голос Америки».


Ілон Маск припустив, що причини вибуху можна буде встановити згодом, дослідивши уламки ракети.

«Щось значне трапилось незабаром після початку роботи двигуна приземлення. Мусимо знати, коли дослідимо уламки сьогодні», - написав американський мільярдер у Twitter.

Раніше Маск заявляв, що ракета Starship, яка за планом конструкторів буде спроможною надіслати 100 тон вантажу та людей на Місяць та Марс, зможе дістатись Червоної планети ще до 2030 року. Тепер оглядачі висловили сумніви у реалістичності цих планів.

Три попередні тестові запуски прототипу ракети також завершились вибухами.

Фото AFP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.