Микола Томенко: Влада не може позбутися комплексу Майдану

maydan

 
Віце-спікер, один з лідерів партії «Батьківщина» Микола Томенко вважає, що влада не може позбутися комплексу Майдану. Про це політик заявив у четвер в ефірі «5 каналу», повідомляє byut.com.ua.


Микола Томенко сказав, що команда Віктора Януковича інвестувала шалені кошти в залучення російських та американських технологів, щоб довести, що вони професійна і сильна команда, яка нікого не боїться.

«Натомість, 8-й рік поспіль демонструють фантастичний комплекс боязні слова «Майдан» та подій довкола Майдану», - наголосив Томенко.

Він зауважив, що, крім відміни указу щодо святкування Дня Свободи, міністр освіти і науки постарався викреслити з підручників будь-які згадки про ці події, а напередодні 21 і 22 листопада київська влада, очевидно, за вказівкою керівництва держави починає за 40 днів до Нового року встановлювати новорічну ялинку.

«Я думаю, що підготовка до новорічного свята за 40 днів – це рекорд для православних країн. Я не знаю жодної православної країни, де б так рано починалася підготовка», - сказав Микола Томенко. - «Тому для мене абсолютно очевидно, що нинішня влада боїться лише одного: власних громадян, які можуть вийти на вулицю і як у 2004 році не допустити хамства по відношенню до людей, приниження своєї гідності та знищення демократичних свобод», - наголосив Микола Томенко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Ночь была очень неспокойная, 18 ударных дронов типа «шахед» применила рашистская федерация против нашей страны этой ночью

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.