​МОЗ України залишив Польщу в «червоній» зоні через збільшення захворювань на коронавірус

Польща, залишиться в «червоній» зоні ще принаймні на тиждень. Її показник - 340,7 випадків захворювання на 100 тис населення. В Україні - 219,8 випадків. Це означає, що після приїзду з Польщі в Україну потрібно буде відбувати карантин із використанням додатку «Дій вдома», повідомляє Yavp.pl з посиланням на сайт Міністерства охорони здоров'я України.


Достроково припинити відбуття карантину можна, здавши негативний ПЛР-тест. Такий тест має бути зробленим не більш, ніж за 48 годин до перетину кордону України.

У «червоній» зоні МОЗ України загалом опинилося 66 країн світу. Це держави, де кількість нових випадків на 100 тисяч населення за останні 14 днів перевищує аналогічний̆ показник в Україні. Його очолюють такі країни: Чехія, Андорра, Ірландія, Словенія, Сан-Марино.

Польща перебуває на 32-му місці, не змінивши своєї позиції за останній тиждень. При цьому показник захворюваності в Польщі трохи погіршився - тиждень тому було 316,7 осіб на 100 тис населення.

Фото yavp.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.