​США перекидають до Норвегії морську піхоту

На базі «Вернес» поблизу Тронхейма в Норвегії будуть розміщені 300 американських морських піхотинців, повідомляє Кавказ-Центр з посиланням на норвезьке видання Adresseavisen. За даними джерел, морські піхотинці зі США можуть прибути на норвезьку базу вже найближчим часом.


Міністр оборони Норвегії Іне Еріксен Сереіде в письмовій відповіді редакції Adresseavisen повідомила, що розміщення військових США на базі Вернес - американська ініціатива, але не уточнила, коли саме військовослужбовці з'являться в країні.

За її словами, на даний час в уряді проводяться дискусії з приводу збільшення числа військових навчань в Норвегії. Глава Міноборони країни також підкреслила, що Норвегія і США мають давню традицію співпраці в області безпеки і проведення спільних навчань.

Американські морські піхотинці будуть служити в норвезькому гарнізоні по шість місяців з подальшою ротацією. Останнім часом військові представники США відвідували гарнізон кілька разів і оглядали його, пише норвезьке видання.

Фото kavkazcenter.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.