​Польський банк нарахував серед своїх клієнтів понад 100 тисяч українців

Один з найбільших за обсягами активів польських банків – Pekao SA – має 102 тисячі клієнтів з України. «На кінець 2019 року банк обслуговував 102 тис. клієнтів з України», – поінформували у банку. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Укрінформ.


При цьому зазначається, що епідемія Covid-19 є «винятково складним періодом» як для поляків, так і українців. Ключовим викликом для трудових мігрантів з України в Польщі є «можливість продовжувати працювати й отримувати стабільні доходи».

Як повідомили у Pekao SA, у нинішніх умовах обмеження пересування у зв’язку з епідемією банк пропонує клієнтам з України широкий пакет своїх можливостей, зокрема мобільний додаток PeoPay, доступний українською мовою. Завдяки йому можна перевірити стан рахунку, зробити переказ коштів чи відкрити депозит.

У банку також відзначили, що українські клієнти можуть переказати кошти на батьківщину через Western Union завдяки електронній системі Pekao24. А банківська картка Pekao SA дає змогу знімати кошти за кордоном, зокрема і в Україні, без комісії.

Окрім того, до кінця червня в банку триває акція безплатного переказу коштів з Польщі в Україну в євро і доларах.

Як відомо, у Польщі перебувають близько мільйона трудових мігрантів з України. З 15 березня, коли було закрито кордони, на батьківщину повернулися понад 170 тис. українців.

Фото upmp.news



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.