Євгенія Тимошенко закликає міжнародну спільноту посилити тиск на режим Януковича

tisk na yanuka

 
Дочка екс-прем'єр-міністра України Євгенія Тимошенко закликає світову спільноту за допомогою жорстких санкцій посилити тиск на представників чинної влади задля звільнення Юлії Тимошенко з незаконного ув’язнення, повідомляє tymoshenko.ua.


"Головним завданням Януковича є тримати мою маму в тюрмі під час виборів 2015 року. І зараз це абсолютно зрозуміло всім. Ми розуміємо, що ми нічого не можемо з цим зробити самостійно в Україні. Саме тому ми потребуємо підтримки міжнародної спільноти", - сказала Євгенія Тимошенко в інтерв’ю "Голосу Америки".

На її думку, Україна дуже швидкими темпами перетворюється на поліцейську державу. "Це не є перебільшенням, Україна перетворюється на поліцейську державу, на диктатуру. Моя мама попереджала світ, міжнародну спільноту про це перед парламентськими виборами. І зараз ця диктатура будується ще більшими зусиллями в Україні", - наголосила дочка Юлії Тимошенко.

Як відомо, напередодні в інтерв’ю Інтернет-ресурсу "Українська правда" Надзвичайний та Повноважний посол США в Україні Джон Теффт заявив, що американська адміністрація розглядатиме відсторонення Юлії Тимошенко від участі у наступних президентських виборах у 2015 році як порушення демократичних стандартів.

"Я сподіваюся, що до 2015 року Юлію Тимошенко буде звільнено. Якщо вона буде позбавлена можливості брати участь у виборах, я впевнений - і ми, і ОБСЄ будемо розглядати це як порушення", - сказав дипломат.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Ночь была очень неспокойная, 18 ударных дронов типа «шахед» применила рашистская федерация против нашей страны этой ночью

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.