​Поліція М'янми застосувала водомети для розгону протестувальників - на тлі військового перевороту в країні не припиняються акції протесту

Поліція М'янми застосувала водомети відносно протестуючих проти військового перевороту і затримання ряду чиновників поваленого уряду. Відповідні відеокадри з'явилися в соціальних мережах. На кадрах видно, що в акціях, які проходять у найбільш густонаселеному місті країни Янгоні, а також в столиці Нейпьідо і ряді інших міст, взяли участь десятки тисяч людей. Протестуючі тримають в руках плакати з осудом дій військової хунти, повідомляє турецьке інформагентство «Анадолу».


Протестуючі вимагали звільнення затриманих раніше міністра закордонних справ і держрадника Аун Сан Су Чжи, президента Віна Мьінта та інших високопоставлених осіб.

Поліція Нейпьідо і Янгона зробила попередження учасникам акцій і вимагала припинити протести. З огляду на непокори поліція була змушена застосувати водомети. У результаті постраждали кілька людей.

Найбільші протести в М'янмі за останні 14 років тривають вже третій день.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.